Monday, 23 January 2012

Aku ? Sedih ?



*Kawan aku...Nama diberi Mubin ...

maw taw arkkk ... nanti da suda maw pindah skool lah..
sohai ? apa masalah aku
hurmm....tudiaaa lha prob aku...

aku pon xtaw awat dgn aku ni.....dok jadi sedih bagai ..
*huwwaaaaaa...... jadi x keruan doe.
padahai aku dgn da bkan ada apa pon...
kami satu klas satu batch....
maybe sbb tu kowt aq jadi sedih...
*whoaaa !!Nina sedih.....ehem3.......xyah pkiaq segala bagai na
ni sebab aq syg bdak bacth aq ja ...kowt 

sebenarnya : aku suka ..................lalalalalalalala

*wei3... dya kta kt aku *Aku takot rindu kt dya la tu*
#peepssss agak2 lha....

tapi tapa.... nt raya aku p rumah hg na ... Mubin oiii...


Stupid Over you




yeahhh !!!! sekali lagi budak ni akan menaip entri2 yg akn membuatkan anda cepat2 tutup pages ni ..... Paham ?

Stupid Over You ? oke.orite
apa plak lha kali nieyh......blablblablbablablablabla

oke.orite 
aku rasa mcm orang yg stupid dn xda prasaan !
kenape ?
lallalalalalala...
says : CONTOH kita minat orang tu pastu tawu2 dya ada org lain suda ....... Xke nampak mcm org stupid 
lagi satu .... kita xmampu nak suka dkt org lain .... 
tu yg diMAKSUDkan dengan org yg Xde perasaan ....
wikwikwikwikwikwik.....chop2
mesti org ingt aku kan...actually TIDAK lah..... 













*agak bengang kan......














......Xda lah main2 ja tu sohai.....Aku la tu

Sunday, 22 January 2012

Oh my Sister !






Ade orang x..... ? *wikwikwikwikwik.....
HEHEHEHE ....menggedik sat nooooooo....
weyh-2 harini....
nina nak cerita psai someone yg cun nieyh....( sapa dya hah ? )

dya ni .... *nak guna beliau boleh ?
beliau ni *rasa ganjal plak dah.......xpe doe...guna DIA lah....

Pada tahun 2011....nina msuk form 1.....*peeps !
pastu kan waktu tu bengong-2 lagi psai sekolah menengah ni....
cikgu pon terkasi lah kakak angkat...*wah !
maw taw arkkk Nina dpt sapa....?
SAT ... NANTI DULU...SABAQ DOE .........
nk crta psai dya dulu.....pasni kita tengok na.....

nak dijadikan cerita....nina ni xde kakak *waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!
so ...bile dah dpt kakak angkat ni.....best xsangga la
almaklum lah.....kite xde kakak.....

oke-2...stop-3.....

Name : Syifa bt Rahimi
Age : 17 yrs old ( esk birthday dya 23 Jan )
Lain-2 : BiasaLahRahsia *uh ? cam tu pulokkkkk .....

maw gaya nak cerita ..... hehhehhee......
satgi terdedah plak identiti dya sbgai QueenOfLondon.....*oppssss.....terlepas cakap....

NI Gambaq DIA










ya sudahlah ! gambar xda....
jgn risau....ladies and gentleman ..... 1 2 3 
TADA !!!!!!



magic x .... magic x....
cun kan .... well kak angkat sapa. !!!


peeeeppps.... Jumpa Lagi di lain Entri....



Saturday, 21 January 2012

On My Way....!

Hello peeps !

Salam sejahtera .... salam para bloggers ke arah mentaliti blog terunggul
*merapu sudeyh...
Nak kongsi cerita .... ' sekarang aku dah masuk F2 ..... ( xbest la derrr )
tahun depan dah nak PMR......*last year pulokk tue....ni yg getaq sejenis ja....
pala lutut semua dah jadi beku mcm ais dah ni....*aduhaiiii..budak ni wat teruk....
even , xda langsung crita yg bleh bawak mai tang ni......
tapi ni ada satu la...........

bukan cerita lha....tapi mcm cerita la jgak tpi bkn cerita *sudah ! pening pala dah
saja nak kongsi apa yg ada....
Hampa semua taw kan nama fb aku apa.....' Nyna Dooley ' 
aku bukannya tersengaja nk ltak nama tue pon.....
ingt aku suka ?
dah lha duk panggil nama tue kt skolah....depa ingt aku ni apa....? *marah ni..marah ni
bajet aku suka kot.....dok panggil Dooley-2 tu.....
nak perli ka nak apa ...*tiktaw le....
panngil Nina cukup la....*owhhh...dep rajin duk pnggil nama pnjang-2...hampeh toi !

#maaf terSENGAJAterKASAR Bahasa .....


Saturday, 31 December 2011

Happy New Year !




Pejam celik pejam celik dah ' Happy NewYear '
selamat tinggal 2011 .....

banyak betul kenangan Nina time 2011....
kene marah lah....jtuh cinta lah....dpt bestfie lah...
nangis lah...rindu lah....mcm-2 lah.....
kadang-2 xsanggup nak msuk thun baru sbb dah nk kene balik asrama JAIL

ramai org tnya ape azam thun baru Nina ?

first sekali.... Nina nak jdi ank yg solehah .. taat kan ibu bapa
second ... Nina akn berusaha mnjdi plajar cemerlang....
third .... Nina doakan + harap ... umur Nina...parents Nina & semua org yg Nina syg + kenal dipanjangkan ...( amin )

lastly : Nina nak fokus on study ....xmaw main-2 dah....
dan nk jadi kawan yg terbaik kpada kwan-2 Nina....

TU JE KOT....HEHHEHEHHE 

Friday, 30 December 2011

buang tabiat ... :p




lalalalllallallallalla......

Why am I so lazy ?
 sekarang ni Nina dah buang perkataan 2 dri hidup Nina....
( azam thun baru la ni )

ape buktinya ?

sekarang Nina dah mampu...buat : TADA....

packing : SIAP
homework : SIAP
bangun awal : 99% SIAP
lain-2 : 100% SIAP....


KAU AWAK MAMPU ?

( agak bangga + riak ) hehhehe







Pulang marilah pulang...lalalalalala !




nanti WAJIB punya lah....
Nina jadi mcm ni.....
cozz.?
Nt Nina nak blik ke tmpat yg Nina suka tak suka

iaitu HOSTEL Hotel yg xberape mewah.....
eeeeeee.....
benci-1000x suke-1x